Anne-Marie

" Jag tror att jag lär känna mig själv under den här perioden i mitt liv"
Hej hopp! Här är jag igen och jag kände för att vara lite spontan och skriva ett kort litet inlägg.
 
Jag vet inte om någon av er som läser detta(om någon ens läser detta) känner samma som mig men det känns som att livet står stilla trots att det ändå händer saker runtomkring mig hela tiden. Jag har i princip gjort samma sak i ett år nu. Flyttade ju i december förra året och sedan dess har mitt liv sett ut såhär: Jobb, hem, städa, diska, äta, spendera pengar, träffa familjen och om och om igen. De senaste månaderna har jag börjat få lite ont i magen över att jag inte vet vad jag vill göra. Jag tänker att om jag inte kommer på vad jag ska göra nu så kommer det ta jättelång tid innan min vardag blir lite annorlunda. Jag vill göra jättemycket men jag vet inte vad jag ska börja med.
Jag vill åka utomlands under en längre period, vara au pair någonstans i ett annat land, jag vill plugga, jag vill starta eget företag, jag vill fortsätta med min youtube kanal och massor av fler saker. Vad ska jag välja?!
 
Jag vet att resan till framgång och lycka inte är särskilt lätt för någon men jag önskade så gärna att jag var en av de som redan i grundskolan visste vad jag skulle göra efter gymnasiet och även läsa på gymnasiet. Jag började kolla på Gilmore Girls (tidigare inlägget) för ett tag sedan och har bara ett avsnitt kvar nu innan jag är klar och jag är galet inspirerad av Rory Gilmore som är dottern och en av huvudpersonerna i serien. Hon är så grym, hon trodde på sig själv och när hon ville ta sig någonstans som en ny skola, ny arbetsplats etc så lyckades hon för att hon kämpade allt hon kunde. Sån vill jag också vara. När jag tänker på att jag inte alls är så som person så får det mig att bli lite ledsen. Jag vill också vara så ambitiös och målinriktad men jag är bara en förvirrad snart 21 åring som bor ensam i en lägenhet i Malmö med noll mål, eller... mitt enda mål är att göra något som jag älskar att göra. 
 
Jag tror att jag lär känna mig själv under den här perioden i mitt liv och att det förmodligen är hälsosamt att jag är så tankfylld och orolig. Jag har alltid varit dålig på rutiner och att tänka efter innan jag gör saker så att jag försöker bli bättre känns rätt bra ändå. 
 
Jag är störigt nog en av de personerna som ser det 'nya året' som en nystart. Ska bli bättre på att inte tänka så men just nu så hoppas jag att nästa år blir lite mer intressant än detta har varit. Jag kan däremot säga att året har varit väldigt lärorikt och att jag har lärt mig massor om mig själv. 
 
Kram