Anne-Marie

modell: Caroline Öhman
Älskade syster Caroline ville vara modell för mig idag, dock började med ett seriöst foto till en sak hon behövde. haha men jag tyckte dessa var fina iaf ;)
 
Om ni vill ha foto till något pass(vet inte om det går) eller liknande, kanske till skolkortet om du inte redan har fixat det, får ni gärna komma hem till mig och bli fotad. :)
☁ Lördag ☁
Godmorgon fina vänner!
Idag är det lördag och det är skönt med lite helg efter en fullspäckat vecka. Jag blev väckt av Caroline och Tilde som kom in på rummet och då passade Carro på att lägga ner tilde i min säng. Det var jättemysigt och Tilde är så gullig och fin så det blev ännu bättre då hon låg bredvid mig. 
   Under frukosten satt vi ute, jag Caroline, Malin och mamma och då passade jag på att dricka mitt nya blåbärste som jag skriver om längre fram.
   Igår efter skolan var jag, Rebecca och Nicki från skolan på Triangeln och kollade på det nya som har byggts. Det tog en stund innan vi hittade till den nya delen eftersom en brandvägg hade åkt ner och tagit bort vägen till det nya affärerna. Vi hittade dit tillslut som tur var och det var jättefint och mysigt. Søstrene Grene hade öppnat så vi passade på att gå in där. Jag köpte ett block för ca. 16kr, 5 pennor för 5kr och 10 tepåsar för 12kr. Jag är jättenöjd med köpen, de är jättefina tycker jag.
  Resten av dagens aktiviteter är obestämda därför kan jag inte berätta något mera.

Ha en bra dag!
1D - This Is Us
  Ja, jag erkänner! Jag åkte in till Malmö och såg one directions film på bio och ja, jag tyckte den var bra. No need judge me. Den var jättebra och jag kan ju inte säga annat än att de är de 5 mysigaste killarna som jag känner till. Jag hade gärna gått på en konsert och sett dom och till och med få träffa dom och ta del av deras fina personligheter. Det var en jättemysig kväll med Matilda, Lovisa, Gabriella och Embla. Tack Matilda för att du bokade!! haha
 
Nu ska jag strax gå och slumra in i min blomsterbädd och sova sött tills nästa arbetsdag i det jobbiga livet jag kallar verkligheten börjar igen. Jag ska bara ta en titt på tumblr innan... ^^
 
btw. jag träffade på finaste Felicia på bion också! supersaknad 
 
Godnatt!