Anne-Marie

JULAFTON OM 26 dagar
Hejj Hopp Halloj!
Jag är på topphumör och kanske är det för att jag är på julhumör och det är typ det bästa någonsin har jag upptäckt. Jag har städat rum, druckit "himlagott" te, sjungt jullåtar, mysigt, snapchatat låtar med nicki, och bara haft det toppen. Kan det bli bättre?
Snart ska jag skriva ut idrotts anteckningar till idrotten, :D och sitta och ha det superkul med plugg!! yayayayyay
 
Ha det jättesuperdupergalet bra!! 
Myskväll med mina fina vänner
Hej du där hemma!
Igår hade jag och mina fina vänner bestämt oss för att träffas och sova över. 
Vi blev bjudna på supergoda vegi burgare och så fick vi även lite snacks att tugga på. Efter middagen spelade vi lite alias och rebecca vann överlägset. Vi var uppe och snackade till klockan halv 6 på morgonen och sen skulle vi se en skräckfilm men tekniken var lite jobbig så vi gick och la oss istället. 
Vid halv 1 vaknade vi och åt mysfrukost tillsammans, jag åt havregrynsgröt med hallon och honung och sen åt jag en baguette. Så klart städade vi upp efter oss också, för vi är så bra vänner att vi gör sånt för varandra. ;)) 
Det var iallafall en supermysig kväll och jag vill bara göra om det varje helg. 
♡ Lovisa, Helena, Matilda, Rebecca 
Annars blir det väl att kolla lite läxa och bara ta det lugnt resten av dagen, men det ska bli skönt..
Ha det jättebra!
 
dagen innan helgen!
   Idag har varit en bra dag måste jag säga. Den började klockan 8:30 med Amnesty på skolan som berättade om deras organisation och massor om intressanta saker som de arbetar med. De höll på till 11 och då hade jag lunch och den spenderades med fina Eliin och sen hade jag håltimme så jag chillade med henne till dess att lektionen började. Nästa lektion var matte... intressant intressant.. njae.. och sist hade vi engelska. 
Tidigare då Amnesty var på skolan fanns det massor av lådor utanför aulan med gratis saker i så jag fick med mig 2 hoodies, 5-6 små skrivhäften och en ask med linjal och annat smart matteskit. Jag är ändå väldigt nöjd med valen :)
 
   Efter skolan åkte jag själv in till stan och köpte lite saker. Jag var inne på triangeln och köpte muggen som syns på bilderna t.ex och sen köpte jag en sminkspegel och så var jag inne på Lush, som öppnade på gågatan i Malmö idag och det var nära underbart. Jag passade därför på att köpa en badbomb.. även om jag inte har ett badkar.. men det var värt det iallfall.
  Nu sitter jag och dricker te och ska kolla på American Horror Story, How I Met Your Mother och gårdagens avsnitt av x-factor. Hurra vad mysigt det ska bli.
Ha det superbra och kom ihåg, imorn är det fredag :D