Anne-Marie

GLOSSYBOX | OKTOBER
I början av Oktober beställde jag hem en glossybox, dvs. en anpassad skönhetsbox med hemligt innehåll tills boxen kommer i brevlådan. Boxen kostar 139kr och för det får man 6 produkter. Om jag hade haft råd hade jag definetivt fortsatt att köpa då man får varierande produkter och märken som man kan testa och se om de passar en. 
Nummer 1. Elizabeth Mott - All day color Lip Lacquer
Nummer 2. Talika - Photo-Hydra day dagkräm
Nummer 3. Emite Make up - Diamond heart bas primer
Nummer 4. Ziaja - Dagkräm
Nummer 5. Ziaja - dagkräm
Nummer 6. Benefit - RollerLash maskara

Då boxen kom igår har jag inte hunnit testa allt. Läppstiftet funkar jättebra däremot, de blir matt och sitter kvar på läpparna bättre än vanligt läppstift gör under måltider. Maskaran är också bra men som med alla dessa produkter så kan jag återkomma med en recension om hur de funkar.
Höst
 
Igår då jag var ute lite snabbt för att hämta lite saker från förrådet kändes det som om det var höst!! Det innebär att man kan ta på sig mysiga koftor, halsdukar och stickade tjockstrumpor. Annat som är bra med hösten är tända ljus, kaffe, te, filmer framför tv:n eller tv-serier framför datorn. Det är inte bara det som jag ser framemot i höst, utan också jobb, ungdomsgrupp, kvällar med bästa vännerna och kylan (så man kan klä sig varmt). Jag ska gå och se Jesper Rönndahls show i November i Malmö och det händer säkert massor av annat roligt som jag kan få hitta på.
 
Tips på mysig musik att lyssna på en höstdag/kväll är Ed Sheeran, Lewis Watson och City and Colour. Jag har återkommit till dom många höstar och de är absolut som bäst under kyliga perioder!