Anne-Marie

Studentfirande igår och sen katastrof
Hejsan!
   Igår var jag hos Filip Nilsson på studentfirande, det var jättertevligt och jag fick träffa mina närmaste vänner. De är alltid så underbara att vara med. De bjöds på god mat och sen en skitstor tårta som var väldigt fin.
Under kvällen snackade vi, grillade marshmallows och spelade kricket. Supermysigt! Det var nog den bästa student jag har varit på.
 
  När jag kom hem senare på kvällen tänkte jag gå in och kolla en sak på min dator och när jag startade upp den var den helt konstig och när jag väl var inloggad var ALLT borta. Jag hade arbeten som var halvfärdiga och nu är allt skit! :C hatar det.... och det är typ 3 veckor kvar till skolan slutar. SUCKSUCKSUCK
BAJS
if you can love somebody, love them all the same
Hejsvejs!
Tänk vad utmattad man känner sig nu i slutet av terminen. Dock har jag ungefär 3 och halv vecka kvar men ändå.
Min dag har först bestått av skola där jag inte lyckades göra någonting alls. Jag var trött och jag kunde helt enkelt inte tänka. Jag var inte på jättebra humör av någon okänd anledning.
Efter skolan har jag suttit vid skolarbete, jag har gjort klart två uppgifter och ena är inskickad. Om jag pluggar med något varje dag tror jag faktiskt att jag klarar att göra klart alla oinlämnade arbeten. 
 
Nu snart ska jag ta bort sminket och sen ska jag sova. Jag kommer nog få lite mer än 7h sömn inatt... bläh