Anne-Marie

Helg igen!
Sjukan börjar smått bli mildare och jag hoppas jag är helt frisk framåt nästa vecka. Ikväll är det Ug och det ska bli extra trevligt eftersom det var två veckor sen senast.
   Imorgon ska jag ut och filma en sak med några andra, vi får se hur det går. Mitt humör är kanske inte på topp men jag ska göra mitt bästa. 
 
Kristian Gidlund
Sömnrutinen är ur balans. Förkylning kom med huvudvärk, snuva, hosta. Varför?!
 
Caroline, min syster tipsade mig om ett avsnitt av 'Jill's veranda' där en man som heter Kristian Gidlund, 29 år var med. Tydligen är han död nu och överlevde inte kampen mot cancer. Det är ett jättefint avsnitt och jag är så inspirerad utav honom, hur han beskrev hur han kände och beskrev hur han såg på saker och ting. Han är en fantastisk person enligt mig och avsnittet finns uppe på internet ännu så passa på att kolla när du kan.
 
 
städdag
Under kvällen igår, inatt och imorse mådde jag dåligt så jag sjukanmälde mig och sov till klockan var 12. Då var jag som tur ganska mycket bättre, jag känner fortfarande huvudvärk vilket jag vill ska bort nu!!
 
Eftersom jag mådde lite bättre nu på eftermiddagen har jag och brorsan passat på att fixa i huset. Jag har diskat, tvättar* och har städat min garderob som var K.A.O.S. Det var nog det värsta som någonsin har hänt, allt låg i en enda stor hög och mycket var även smutsigt. Ungefär lika mycket som allt som finns i garderoben på bilden är i tvättstugan nu och tvättas. Jag trodde INTE att jag hade så mycket kläder men mer vill jag ha!
En Walk-In-Closet hade varit drömmen.
 
Om en stund kommer mamma och pappa hem från Norrland där de har varit sen förra tisdagen.