Anne-Marie

Kalas #2 för Tilde
Igår var jag på ännu ett kalas för Tilde, då vi åt god middag och en smarrig jordgubbsefterrätt. Efter det sov jag över hos Hulténs och hade det mysigt. Imorse innan jag skulle ta bussen hem tänkte vi åka på barnloppis och regnet droppade lite lätt mot marken, när vi kom ut började de ösregna och efter bara en liten stund fick vi gå tillbaka och byta till bil för att vi blev så blöta. 
 
Resten av dagen har jag varit på jobbet och det har varit en av de jobbigaste dagarna jag har varit med om. Det blev tungt arbete. Nu är jag hemma och har gjort en supergod smoothie med bara frysta hallon och apelsinsaft (min favorit) och ska strax kolla på Gossip Girl. 
Gott!
Tilde 1år
Idag fyllde min lilla systerdotter Tilde 1 år och Malin, mamma, pappa och jag åkte tillsammans till Hallongården som ligger i Trelleborg. Det var supermysigt, jag minns inte om jag har varit där innan men jag njöt väldigt mycket idag iallafall. På Hallongården fikade vi och vi hälsade även på kaninen som bor där och de två jätterna som var så lugna och fina att sitta tillsammans med. Om jag hade fått välja hade jag velat bo med den naturen och det härliga lugnet som fanns där och om det hade funnits några getter, kanske någon ko, fria katter och andra djur hade jag varit mer än nöjd med livet. När vi kom hem lagade vi till en riktigt god och lyxig hamburgare-middag. 
 
Min dag har varit till belåtenhet och nu vill jag bara ut i den fina naturen igen. Om jag bara bodde på en gård med en åker utanför fönstret. 
Uppdatering
   De tre senaste dagarna har varit ansträngande men väldigt lärorika. Jag har jobbat på Märtas Kafé i Höllviken och fick använda kassan för första gången i mitt liv. Det är svårt och ännu svårare är det att inte misslyckas. Jag kämpar verkligen med att försöka komma ihåg alla priser och komma ihåg att fråga gästerna rätt frågor etc. I slutet av sommaren hoppas jag att jag har fått lite klämm på det där.
 
Igår efter jobbet kom jag hem till fullt hus, kusinerna, morbror och moster var här och även resten av min familj.
Vi firade David och det var jättemysigt. Det är så kul att umgås med småkusinerna som bara blir större och större.. varför kan de inte alltid vara små?!
   Efter middagen tog jag bussen med Rebecca till Malmö för att se 22Jump Street som jag vill se igen!! Nu!! Den var jättebra och den var ärligt talat lika rolig som första filmen och den var ju skitbra. Biopubliken var även riktigt najs, flera skrek och alla skrattade när roliga saker hände och vi klappade händer jätteofta. Det var verkligen en av de bästa biobesöken jag har varit med om. Tack till alla som skapade filmen och tack till de grymma skådespelarna. 
 
Imorgon blir det bio igen fast med min andra fina vän med samma namn, Rebecka. Vi ska nämligen se The Fault In Our Stars och det kommer blir så najs.