Anne-Marie

Här igen
Det var ett tag sen senaste inlägget, och det finns anledningar. Skolan har börjat. På en och samma dag hann jag ha det mysigt med scones fika hos några vänner från grundskolan, äta mat på restaurang och få 39graders feber. I två dagar stannar man hemma med feber och nu är jag påväg mot att bli frisk igen. Jag börjar smått tappa rösten och jag har jätteont i halsen. 
 
Idag har varit en bra dag. Min lärare Johan fyllde år och det firade klassen med tårta och saft men även mycket flit med våra individuella arbeten. Jag hade min första engelska lektion idag och jag lagade en god middag till familjen. -Öhmans Korvsås-
frukostbröd
Imorse bakade Caroline till ett mumsigt och nyttigt bröd, tänkte bara dela med mig av det. 
 
Förresten så blir det ingen 'room tour' video för jag blev inte alls nöjd med den men förhoppningsvis kommer en ny video snart som jag är nöjd med. 
Äntligen fredag
Nu är veckan slut och jag är helt slut. Klockan är bara lite över 10 men jag måste verkligen sova för att känna mig som en människa och inte en vandrande kropp utan själ.
 
Idag var det skola, sedan gick jag på möte och sen åkte jag hem och kollade på tv med resten av familjen. Helgen har varit efterlängtad.