Anne-Marie

smått och gott
Igår bjöd jag hem ca 12 pers för att bara umgås och äta middag tillsammans. Tack vare att regnet upphörde vid kvällen kunde vi faktiskt sitta utomhus hela kvällen och det blev jättetrevligt. Jag hade superkul och det var så kul att så många kunde komma. Inatt och imorse städade jag bort allt skräp och all disk vilket var skönt.. Under tiden som jag diskade var det ändå värt det. Det var nästan mysigt att gå och fixa saker runt i huset. 
 
Idag fick jag två paket på posten. Ett par hörlurar av Panasonic med retro stil och en extern hårddisk. Hörlurarna sitter på öronen redan och jag ska försöka omformatera hårddisken lite senare ikväll. 
 
Besök från hemtrakten
Idag fick jag besök av min farmors syster och hennes man, Annbjörg(Nannen) och Harald. Det har varit supermysigt och jag tycker verkligen om när man träffas människor som man minns så väl från när man var yngre och var och hälsade på under lov och resor uppåt landet. Vi åt god middag, fläskfilé med kokt potatis och massor av små sallader. Till efterrätt fick vi marinerade jordgubbar med mandelmassa-grädde och även några Kolakakor som jag bakade sent igårkväll då jag inte hade något bättre för mig att göra.