Anne-Marie

Naked Basics
Häromdagen fick jag hem ett efterlängtat paket på posten med ögonskuggepaletten Naked Basics av märket Urban Decay för 285kr. Den har 6 olika naurliga nyanser av ögonskugga, Venus, Foxy, W.O.S, Naked 2, Faint och Crave. Eftersom jag både ville sminka och fota så fick min snygga syster vara modell och visst blev hon blev hon fin.
 
Urban Decay är i sig ett väldigt bra märke och de har några andra ögonskuggepaletter som jag också är väldigt intresserad av.
Ingefärs te med citron och honung
Ingredienser:
2 dl vatten
Några cm riven färsk ingefära
½  – 1 pressad citron
1 msk honung
 
Gör så här:
Häll upp vattnet i en kastrull, riv i önskad mängd färsk ingefära och en halv, eller en hel färskpressad citron. Koka upp och stäng av värmen så får teet sjuda på eftervärmen. Ta en ordentlig matsked med honung och ställ ner i kastrullen. Låt teet stå och dra i minst 5-10 minuter. Sila bort ingefäran och drick. Drick gärna en till två gånger om dagen för att förebygga eller behandla en förkylning.
 
 
Ny produkt | Maria Nila,True Soft Schampo och Balsam
Att testa nya schampo och balsam har blivit något av en tradition för mig eftersom jag har så svårt att hitta något som passar perfekt för mitt hår. Jag är 19 år och har fortfarande inte hittat ett schampo eller balsam som jag verkligen tycker om.. jag vet..jag tycker det är dags nu.
Förra veckan beställde jag hem ett Maria Nila schampo och balsam från Bangerhead (ej sponsrad). Jag hörde först talas om märkes Maria Nila på Clara Henrys blogg (länk) när hon testade ett hårfärgsschampo och inte för att jag tyckte att resultatet på henne blev särskilt bra men efter började jag följa märket på instagram och blev lite småkär i utseendet på flaskorna. Hittils har jag bara testat det en gång men jag har redan fått väldigt många komplimanger på mitt hår vilket jag ser som väldigt positivt. 
 
En av anledningarna till varför jag faktiskt köpte det var för att de innehåller Argan olja och det är bra för att minska friss. Jag har supermycket friss efter att jag har duschat och under min greklandsresa för en vecka sedan fick jag låna arganolja av mina systrar och mitt hår såg mycket bättre ut. Om jag har mer att visa kan jag alltid göra en liten review på hur mitt hår har reagerat på schampot och balsamet så jag inte lurar er att köpa något som inte alls är bra. Det gick på 199sek per flaska så det är inte det billigaste.
 
Det finns andra typer av schampon och balsam men jag valde True Soft. Gå in på deras egna hemsida och kolla själv vad som passar dig, eller så kan du gå in på bangerhead och faktiskt köpa för ett billigare pris än på deras egna hemsida.
 
Puss