Anne-Marie

Min start på veckan
 
Yo
Jag har haft en lång fast ändå ganska skön dag. 
   Morgonen var det värsta på länge. Jag vaknade 9 minuter innan jag skulle åka hemifrån och blev klar och hann med bussen. På bussen ser jag att jag glömmer en väska i cykelkorgen som jag skulle sälja senare på dagen, därför var jag tvungen att hoppa av på hållplatsen efter och fick gå tillbaka och hämta väskan. Jag tog nästa buss och kom lite sent till lektionen men läraren accepterade det som tur var.
   Skolan var tråkig och efter skolan åkte jag och rebecca in mot triangeln och gågatan där jag träffade evelina och gav henne väskan och så fick jag pengar. Värsta dealen!
  Jag passade på att köpa hårfärg, present till Eliin och supersött presentpapper. Jag tänkte köpa Eyeliner men den jag ville ha fanns inte där... vilket var skitkonstigt.
   Därefter gav vi oss hemåt, och jag åt billys pizza och kollade på Kardashians på datorn. Det var en jättebra slapp-eftermiddag. Nu är andra säsongen igång, vilket är najs! 
+ att jag färgade håret!
   
   Imorgon börjar jag 10:10 och det ska bli skönt med lite sovmorgon, och så ska jag försöka få tag på morbror eller moster och fråga om jag kan komma förbi imorn eftersom morfar är där och jag vill träffa honom. Jag får verkligen hoppas att jag får komma förbi!
 
Nu sitter jag FAKTISKT och lyssnar på Miley Cyrus och jag känner mig så löjlig. haha Men det är lite, lite mysigt!
Sov sött 
 
I should know better than I do
Unedited photos
Hej hopp!
Dagarna blir bara bättre och bättre och jag vill bara vara i nuet föralltid. 
Igår kom Filip och Rebecka och hälsade på och vi hade en supermysig dag, först spelade vi lite sällskapsspel, "med andra ord", och så kollade vi lite på de nya New Girl avsnitten, vi åt Billys pan pizza, vi chillade inne på mitt rum och så lagade vi middag på kvällen tillsammans. Vi åt ris med kyckling med nån god gräddfond till som Rebecka var proffs på att göra. Det blev jättegott!
   Under tiden som vi åt kollade vi på film, Ruby Sparks som var oväntad bra, även ett förslag av Rebecka. Sen efter den filmen dampade internet en massa så vi fick ta och se en film som björn hade på sin dator, så det blev "man of steel" i dålig kvalité, haha. Den var jätteförvirrande, speciellt när man är så trött att man knappt orkar kolla. 
 
Efter att Filip och Rebecka åkte hem gick jag och mötte Rebecca och snackade i någon timme, vilket behövdes, så jag kom hem lite efter tolv då jag gick och la mig på en gång. 
 
Det var en supermysig dag men nu måste jag fixa iordning här hemma, ska vattna blommor och diska bort disk för det är massor sen igår och köket bör vara rent innan jag och Björn ska laga middag. Det blir fläskfilé med paj och sallad.
 
    Senare blir det nog matteräkning och kanske kanelbullebakning, men vi får se. 
Ha en mysig höst dag!
 
 
Autumn
 
Halloj! Nu är hösten i full gång och det är så mysigt och jag är så glad över att hösten är så fin.
 
   Fredag: Jag var i skolan igår och efter skolan mötte jag upp fina syster Caroline på Södervärn och åkte buss med henne hem för att kunna spendera lite extra tid med henne innan hon åkte till Polen. Vid klockan 6 ungefär åkte jag och Carro bussen in till Malmö och det var jättekul eftersom carro hade med sig sin SKITstora resväska så allt blev jätteklumpigt. haha
 
  Jag åkte vidare två hållplatser efter att hon hade hoppat av för att gå till andra syrran Malin. Min destination var UG på Betaniakyrkan. Det var en jättemysig kväll där vi diskutterade ämnet änglar, vilket är intressant. Vi hade även andakt och vid 22:00 kom Malin och Tobbe och hämtade mig och så åkte vi hem till dom och gjorde oss redo för att gå och sova.
   Lördag: Jag vaknade vid halv 8 imorse men gick upp vid 8 och vid 9 åkte vi hemifrån mot Höllviken. 
När jag kom hem kände jag bara ett rus igenom kroppen och ville fota hur fint det var idag. Det var så härligt att jag bara sprudlade upp.
 
   Något som gjorde mig jätteglad är att den svarta katten som INTE är Eros råkade springa in i vårt hus och gick in i ett rum där dörren var stängd och jag stod vid den enda öppna dörren och fotade. Han/Hon var jätterädd och det var så gulligt, ni ser nog hur rädd och förvirrad den ser ut. Snabbt som ögat sprang den förbi mig som en galning. Det var jättekul och gjorde verkligen mig glad.
 
   Strax ska jag plocka lite runt om i huset innan vännerna Filip och Rebecka kommer och hälsar på. Planeringen var från början att vi skulle se på film och så passar de på att vara här hela dagen. Det ska bli jättekul!
 
   Ikväll är det Weise hejarklack på Toppen Gallerian i Höllviken, stick dit om ni inte har något bättre för er. Jag tror inte jag kommer gå dit men det är ändå lite skoj. 
 
Ha en riktigt, riktigt bra dag!