Anne-Marie

Dokumentärinspelning
Idag har skolan börjat igen och den har varit full av äventyr. Första filmlektionen gick jag och två kompisar till Folkets Park i Malmö och fotade och filmade lite till ett skolarbete. Under nästan hela eftermiddagen var jag på två föreläsningar, en för lärande och en för fotografi-yrket. Det var inte särskilt intressant då jag visste allt som de sa. Efter skolan åkte jag och samma två kompisar till Svedala för att spela in en dokumentär och det gick super. 
Efter en lång dag sitter jag i soffan hemma hos min syster och svåger och ska strax fika morotskaka. Senare kommer mamma och kör mig hem. 
 
Nu minsann är jag trött
 
kusiner
Imorse kom mina småkusiner på besök och det har varit hos oss hela dagen och just nu kollar vi på Turbo, en dreamworksfilm och senare åker de hem. Fastän jag har mått rätt dåligt så har min dag varit väldigt bra. 
 
Limit to your love
Kom att tänka på James Blake när jag tog dom här bilderna, han har så himla bra musik. Den är väldigt känslosam och riktigt cool. Om du inte har lyssnat på honom någon gång gör det nu, på direkten. 
 
Jag ska alldeles strax försöka mig på några läxor, men vi får se hur det går.