Anne-Marie

The day before tomorrow
Godkväll allesammans!
Idag är dagen innan dagen. Det är Livskraft läger imorgon och därför har jag packat resväskan idag. Jag har även varit ute och övningskört andra dagen i rad och därför kommer jag tyvärr inte kunna göra det imorn om jag inte vaknar tidigt.
  Det ska bli kul att åka iväg och träffa min fina vänner Rebecka och Filip som jag träffar alldeles för sällan och spendera hela 5 dagar med andra fina människor och stunder som jag förhoppningsvis kommer att komma ihåg med glädje.
  En stund innan middagen kom Malin hit med Tilde och åt middag med oss andra familjemedlemmar och tog en kopp kaffe efter det.
 
   Strax ska jag, mamma och pappa kolla på The Great Gatsby som vi lånade igår på hemmakväll.
 
Ha det bra och sovgott!
 
övningskörning
Hej alleman! >bilden är gammal, har någon aning om var min mössa är?<
  Idag har varit väldigt skön. Jag vaknade vid halv 12 och tog det lugnt vid frukost. En stund senare på dagen åkte jag och pappa iväg till en tom parkering och övningskörde en liten stund. Enligt mig själv tyckte jag att det gick bra men jag vet ju inte vad pappa tycker.. som är en erfaren förare, förhoppningsvis tyckte han också att det gick bra. Jag fick motorstopp ett par gånger men... äh det var faktiskt min första gång framför ratten.
  Då vi vara klara åkte vi till Hemmakväll och hyrde 3 filmer, 'The Great Gatsby', 'Olympus has fallen' och 'Frozen Ground' och jag köpte även The Perks Of Being A Wallflower för bara 69kr. 
Därefter åkte vi hem och fixa middag och kollade på The Olympus has fallen, som faktiskt var bra. 
   För bara en liten stund sen tog jag en dusch och efter att ha ätit två goa clementiner är jag nu nöjd och sitter i mina nya mysbyxor framför tv:n. 
 
Ha det bra!
Julafton
Gooood Juuuuul!!
Igår var det julafton och det var jättemysigt. Jag vaknade vid halv 10 och åt frukost en liten stund efter det. Vi fick en stor god julfrukost. Under resten av dagen tog vi en promenad, vi åt middag vid 4 vilket också var jättegott. För första gången åt jag inte för mycket så att jag fick ont i magen. Det är alltid så mycket på julbordet och jag åt som tur var i lagom mängd. Vi spelade även ett spel som heter "7 Wonders" som var jättekul och senare under kvällen åt vi kvällskex med riktigt god ost. Vi öppnade julklappar efter middagen vid 4 och jag fick:
 
-Fin kaffekanna till en samling som jag har
-En Filt från Klippan (supermysig)
-Gymkort med 20ggr
-300kr till något som gör mig glad.(blir förmodligen sminkborstar)
-Balsam
-Iphone fingervantar
-Filtsulor
-2 glasburkar och en dryckhållare
 
Tack för alla julklappar! 
 
Har ni haft en bra julafton? vad har ni gjort?